24 August 2008

Entry sudaa lapok n berhabuk~belasah sudey





Ni la ayam BBq yg lazat itew~~


tgok le hubbyku~cm nelayan laut dalam lorr.. ekekeke




I'm back.. Last week me tersangat la bznye.. Bz nak setelkan proposal tuk group Commerce Assurance.. Dah le ghamai ya ampun.. Adeiss.. Pastu nak pat feed back dr hotel smpai nk kene tggu berhari2.. Dorang neh mmg kite kene follow up slalu lau tka dorang diam gak la.. Sib bek stu proposal dah setel.. so, tinggal lagi satu je.. ehek.. Sempat siap by today..

So ri ni, me nak cite pasal PPD Besut family Day yg dah tertangguh manyak lama lorr.. Tak pe2, bak kate peptah omputih better late than never.. auww.. kelass u.. ehek..
A day before attend family day tu, encip izhan telah di beri tanggugjawab tu jage pendaftaran dan kasi doorgift gitew kat familia2.. ehek.. So, pas me blik keje kiteorg telah menyerbu dan membolos pasaraya mydin.. beli la tuppware n kami isi biskut+kek appolo+kacg+cumi2.. ok la tu kan.. ehek..

Pastu sampai umah trus pack seme brg tu, cos mlm tu kami kene trus blik umah kat Besut lak.. ehek.. lewat gak smpai besut mlm tu lam kol 1.30am.. Sorang staff izhan pn tumpang kami mlm tu..same2 ngn 2 org ank dy.. ehek..

Esok paginye, kami trus gerak ke Tok Bali, Kelantan..Tempat berlansungnye acara itew..(skima pulak ayt haku ne, huhu..) Tapi otw tu sempat lagi benti bekpes dulu kat Kuala Besut..Me mkan n.lemak.. nyum nyum.. sedap..

Sesampai di Tok Bali, dah agak ramai family yg smpai.. Trus dafta, ye haa dpt tuppware.. huhu..
Pastu nak stat tele match dah neh.. "ok seme anak2 kompol kat sini"~ "Yayam cm ne neh kite lom ade anak la, ehek" Mostly pagi tu game tu bdk2 jew.. bile me nak main lak neh.. ahaks..
last2, tgu punye tgu ade gak game yg me layak masuk.. ehek.. Volley ball.. aduss tk reti sehh nak men volley bal neh.. belasah suda.. ahaks.. pastu me main bowling kepala upss kelapa daa.. Seme tak menang..

The most thing yg pling best tymefamily day neh adalah makan.. nyum nyum.. sedap2 betul.. patutle encip izhan neh makin cumil sejak halfly menjadi warganegare Besut.. ehek.. me pn pling cumil gak sbnr eh.. huhu..

Seme aktiviti ends pade kol 3.30pm cmtu.. Happy sesangat even letih gak n busuk cos tak mandi n berpeluh2.. huk huk.. Then, encip izhan trus drive blik umah kat Jerteh..
Present2 yg kami dpt hari tu.. satu hamper besa(mcm2 ada lam hamper tu) hukhuk.. pastu towel yg de printed Hari Keluarga PPD Besut 2008.. Ok la tu.. Here some pics..njoy and cheers~!


No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin