02 July 2008

Mariana Palavra


Aku di Wisana


Pagi tadi aku pegi jeti assist guest yg aku duk email2. Rupenye minah salleh nie dari Portugal.. Cun gak minah salleh nie. Dy gtau aku dy asal Portugal tapi duk dekat Macau, China.. Huhu.. Rock betul si Maria nie(huh Maria-aku dh blacklist name Maria lam pale otak aku nie lame dah) Aku nak mention name penuh la Mariana lgi sedap dari Maria.. Hahahaha... Nape lak nak blacklist name org nie.. Ngiahahahaha... Suke hati aku la.. Ekekeke.. So meh la kite kembali ke pangkal jalan cite aku nie... Uwwaahh spekeng London aku tadi.. huhu.. Buley ke aku spekeng? Hentam saje la labu!! huahuahua.. So aku introduce la diri aku nie kat dy.. Then aku ajkle dy burak2 gitew.. Amboi ke main aku ekk ajak minah salleh burak2.. Kang dy tnye soalan pelik2 kan, pe aku nk jwb.. ekekeke.. Pastu tetibe lak gtau aku yg dy nak check out dr Wisana kol 3.00pm dy tak nak ferry yg kol 1.00pm tue.. Pastu Sejahtera Ferry nie lak suke hati dy jew nk kensel2 ferry yg kol 3.00pm tu.. Then, aku inform la kt dy.. Muke dy dh len macam dah.. Adeiisss, ce mane nak buat nie.. Si Mariana nie cam dah piss off.. Dy still insist nak check out kol 3.. Celah mane lak aku nk buat nie.. Then, aku pn gtau la si Nazri tu. Fuuhhh.. Lege tul bile si Nazri tu ckp dy boley naik Arjuna Ferry. Nasib baik.. Si Mariana nie brula nk senyum and gelak2 ngan aku.. Kalo tak tadi aku dah cuak dah tak tau nak buat ape.. aku pujuk2 pn x makan.. Aku nie mmg dah fail kalo bab2 pujuk2 memujuk org marah nie.. But, i owez try my best ok.. hehehe.. Tetibe lak aku nie ekk.. huhu So, aku entertain la si Mariana nie sampai la ke pintu ferry. Hope she's enjoy the diving, enjoy the beach, enjoy the vacation. Customer satisfaction is our priority. Uwwahhh.. betul wut.. ekekeke.. Our revoir Mariana.. Hope to see you again next season.. Tu pun lau aku still kat sini lagi.. ekekeke

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin