22 July 2008

Garuda langgar Opisku~~

Fuuhhh.. Dah rupe pasar malam pun ade bile guest aku dari Redang singgah opis b4 dorang blik.. hehehe.. Ramai2 pakat serang aku.. ekekeke.. Akak Azlina, you rock betul la.. seronok melayan dorang tadi.. Sempat lagi ajak aku ikut dorang jalan2.. abes lau aku ikut, sape lak nak jage opis neh.. aduii la.. cam2 kerenah.. skali ngn kak azlina tadi ade 2 org mat salleh.. Dari england gitew.. uwwahhh dy nye accent sgtlah british.. jenuh aku pasang tinge pe dy ckp.. Dorang wat payment pakai credit card tadi.. Tapi card decline, huhu.. sib bek card lagi satu tu tk decline.. Hehe..

Hurmm.. Besh gak berada dalam komuniti Wisana nie.. Seme org sporting, dpt huliday free lagi kt Redang.. InsyaAllah lau bilik still de kosong aku ngn hubby nak pergi Redang 1 Ogos nie.. Aku Jeles betul, hubby tu citer betape beshnye snorkeling.. huh.. Hampeh jew.. Wat aku tak sabar jew nak snorkeling gak.. Ekkekeke... Now, Wisana dah jadi a part of my life.. Penah terfikir nak cari keje lain yg gaji cam best sikit, but sgt syang nak tnggalkan Wisana.. En Azhar, En Hassan, Nazri, Azrin, Abg Awi, Abg Lan, dan seme warga Wisana dah jauh tersemat di hati aku.. Aku sorang jew staff pompuan pat sini.. ekekeke.. Tapi dorang sgt besh... hehehe..
Keep up the gud work Wisana..

2 comments:

Warnawanie said...

wohohoho ada keje kosong dop??
leh balik keje ganu hahaha...

tapi proses memujuk incik azhar stay kt trg... blom berjaya :( sadis sadis..

mYpRecious said...

huhu... keje kat beach ah.. bru ah jadi beach gurl.. ekekeke...

tempat isteri di sisi suami.. ingat tu.. eheh..(wal hal che che tinggal je bae duk besut sowg2 dakpe.. ekekeke)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin