13 July 2008

Afham masuk HospitaL!!




Terkezut betul aku bile malam Jumaat (10 Jul) bile che Mok tipon gitaw Afham/si Tencik masuk spital and kene tahan kat ward.. Aku pn xtaw nk cite ce mane sakit Tencik nie.. Siannye kat dy.. Dahla kecik lagi.. xleh nak imagine rase lau aku de kt spital gak tyme tu...

hurmmm.. ekceli ape sbnrnye sakit si Tencik nie.. dy di diognasis ade Hernia atau org panggil pnggil angin pasang.. sian dy.. tak yah le nk explain pnjang2.. Malu lak aku nak cite pnjang2 pasal sakit si Tencik nie..

Semalam aku beru berkesempatan visit Tencik kat HSNZ K.trg.. Hurmm, dy dah nampak sihat sikit.. Demam dy dari 39 dh kebah.. Pastu tgk dkt kaki dy ade misi cucu ape bende ntah nak salurkan ubat trus lam salur darah.. siannye tgk mende alah tu melekat kat kaki dy.. mesti sakit..

Disebabkan, tencik demam doktor takleh nak operate lagi tencik.. hari rabu ni baru doktor nak operate... Che de doakan tencik cepat sembuh ..che de syang tencik..

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin