25 June 2008

HappY BirthDay Afham & Yna~~

on our convocation Day~
On my Wedding(Thanks babe)~
Yna+Me+Nad~
Si Tencik Yg Nomey


Hari nie 25 June 2008~

Dear Tencik,
Genaplah umo ank buah aku si Tencik tu setaun.. Che de doakan Tencik membesar jadi ank yg berjasa pada mummy n daddy.. Che de syang sngat kat Tencik even Tencik sgt nakal. Even Tencik dah calarkan meja solek Che de, tarik laci meja solek che de smpai tercabut dy punye pemegang.. Che de tetap syang Tencik.. Tencik takde pat umah.. Mummy & Daddy dy bwak Tencik ngan abang blik kg daddy dkat Kahang.. Pat umah tu rase sunyi je xde Tencik ngn abang.. Nenek ngn Atuk pun windu Tencik gak.. Che su Farah pn windu Tencik, Achik pn windu Tencik.. Seme pat umah windu Tencik.. Yg paling windu Tencik, kwan yg Tencik main hari2.. mestilah Mia.. Mia sik nangis jew Tencik xde... sian pat Mia... Tencik blik ti Che De bg big present pat Tencik k~~ Che De sayang Tencik.. Happy 1st Birthday Muhammad Durranie Afham b. Kamal


Dear Yna
,

Happy 22nd Birthday Yna.. May God bless u.. Wish all the best for your birthday, may happinnes be with u forever.. Aku just nak kau tau, thanks for being such a wonderful fwen for me.. Thanks cos selalu ade dgn aku through my hard times.. Thanks sebab selalu temankan aku pat bilik mase rumate aku si As tu xde.. Thanks sbb ajar aku Acc sampai aku dpat A tuk Final exam.. Thanks sbb support aku bile de kengkawan yg kutuk2 aku.. Thanks sebab ajak aku blik kg kau, kenal2 ngn family kau.. Thanks sebab datang dari jauh utk kenduri kawen aku..Bnyak lagi sebenarnye, tapi kalau aku tulis seme mesti berkajang2 jadinye..hehehe.. And last but not least, thanks sebab jadi kawan aku smpai skang.. Aku syang kau na... Dah hampir 4 tahun kite berkawan, kau dah jadi sebahagian dari hidup aku.. Thanks for everything Maslina Buang... Once more Happy Birthday 22nd.. cepat2 le pat bf bru..hahahaha

2 comments:

Vice President said...

lurve u so damn much da...

thanx a lot 4 being such a great n good fwen 2me. i am so sowi if slame kte kwn nih aku bnyk hurt ko. n our sweet memories together (Uitm, alor gjah campus), will be not forgotten.
xsabo nk jd auntie Ina nih..yuhuuu..may u be well n loved alwiz dear.

lurve n mizz u muchh..
mmmuuuahhhss

mYpRecious said...

thanks a lot my dearie Yna~~ luf u too

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin