22 June 2008

Bowling tyMe~~huhu

Weekend ri tu aku x blek Besut pon.. So melepak kat umah mentua aku je lah.. memandangkan stadium Sultan Mizan Zainal Abidin tu dekat amat ngan umah aku.. Hubby pon plan ajk bowling2 kat Diman Superbowl.. Malam Jumaat tu, syiokk jew dy men ngn kengkwn dy sampai 3 game.. Amboi2, smpai lupe bini.. hehehe.. xdela lupe.. ekekeke.. Pastu besoknye aku xpuas hati nak bowling2 gak.. aku pon ajak dy men ptg tu kt Diman superbowl gak.. Lalalala.. aku neh bknnye reti sgt.. sik terjun lonkang jew bola aku.. huhu... tapi bile dh 2,3 kali tu ok la... siap strike lgi tuh.. huhu.. cam tak caye lak.. Believe it.. Hahaha... Next wik nak pegi lagilah yang.. kite bet sape menang banje chicken chop k.. ekekeke... :P

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin